Hasan Tahsin Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://hasantahsinozelegitimmem.meb.k12.tr
Adres : 1776 Sk. No2/5 Mevlana Mahallesi Bornova İZMİR
VİZYON : Kendi kendine yetebilen, sosyal hayatın her alanına uyum sağlayarak, üretime katkıda bulunan , ‘Engelli olmanın bir özür değil sadece farklılık olduğunu’ topluma benimseterek, alanında öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : 23 yaşından gün almamış, hafif düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylerin; temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve meslek hayatına hazırlamak amacıyla; yasa ile kendisine verilen yükümlülükler çerçevesinde faaliyet göstermektir.
BAŞARILAR : • Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Futbol Şampiyonası 1.liği (2010) • 28 Kasım - 2 Aralık 2011 tarihinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Futbol şampiyonasında 28 spor kulübü arasında başarılı maçlar çıkararak Türkiye 4.lüğünü elde etmiştir. Ayrıca bu şampiyona da 5 sporcumuz Türkiye Futbol Milli takımına seçilmiş ve uluslar arası INAS lisansına sahip olma başarısını göstermişlerdir. • 12 – 15 Nisan 2012 tarihinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Futbol şampiyonasında 41 spor kulübü arasında başarılı maçlar çıkararak Türkiye 2.liğini elde etmiştir.

Saatler : 09.40-15.10
Yabancı Dil :